Rólam

Ki vagyok én?

Fordító, szabadúszó, vállalkozó, utazó, túrázó, hobbifutó, blogger… És még aggathatnék magamra pár címkét ezeken felül.

Mindig is szerettem írni. Volt több blogom is már az évek folyamán, legfőképp saját magam szórakoztatására. Tinédzserként megjártam a gportal, a myspace és a tumblr legmélyebb bugyrait. 2017-ben már aktívan olvastam utazó blogokat az első önálló utam megszervezése alatt, akkor megfogalmazódott bennem, hogy szívesen megosztanám ilyen formában is az élményeimet. Meg minek csinálok több száz képet, ha végül nem látja senki? Tetszett a folyamat, így a mai napig írok, mert élvezem.

Több mint két évig gyötört a gondolat, hogy mégis milyen kategóriában vagyok én blogger? Nem tartom magam utazó bloggernek, illetve nem merem magam annak nevezni, mivel egyelőre nem vagyok úton olyan sokat. Valamint írtam már futásról, szabadúszó életről és egyéb témákról, amik időről időre foglalkoztatnak.

Így született meg a mai formátum: felhagytam a címke keresésével. Rita vagyok, azaz sznyezsinka*: az első bekezdésben megnevezett szerepekben egyszerre és külön-külön is.

*A sznyezsinka az orosz снежинка szó magyar átírása, amely hópelyhet jelent. Ez egy szimbólum, amely számomra több dolgot jelent egyszerre és már tetoválásként is magamon hordom.

Hírdetés